Cortizo Solution Partner

Markalarımız

Trade Official Registired trademarks of Yapı Market

Tıklayın

Yapı Market

    Aluwallexterior

    Aluwall Exterior Sistemler, dış cephe kaplamalarında kullandığımız ticari ürünümüzdür.
    İklim kontrolü ve konfor avantajlarının beraberinde getirdiği mimari farklılık dikkate alındığında, projeniz için gereksinimlerinize cevap verebilecek uygun çözümleri Aluwall Exterior Sistemler ile bulabileceksiniz.

Yapı Market

    Aluwallint

    Aluwall interior sistemler, ofis bölme sistemleri, bölücü duvarlar ve duvar kaplama sistemlerinin kullanıldığı ticari üründür. Prestijli, güvenli, konforlu ve özgün çalışma ortamlarına duyulan istekler Aluwall Interior ile karşılanmaktadır.

Yapı Market

    AluGard

    Alugard, ihtiyaca göre belirlenmiş balistik mukavemet sayesinde uygun zırh çeliği ve cam kombinasyonu uygulamaları; dış cephe sistemleri, kapı ve pencere sistemleri, vezne bankoları veya demontable camlı ofis bölmelerinin tamamında uygulanan ürünlerin sunulduğu markadır. Yine patlamaya karşı dayanımlı sistemler ve çelik örgü sistemleri ürün skalasında bulunmaktadır.

Yapı Market

    AluMed

    Alumed, medikal dolap ve laboratuar çalışma tezgahları, kimya, biyoloji ve farklı birçok endüstriyel alanda sınırsız seçeneklerin sunulduğu ticari markadır.

Yapı Market

    AluEnergy

    Güneş enerjisi ve fotovoltaik sistemler ihtiyaç duyulan enerji problemine iddialı çözümler sunmaktadır.
    Fosil kaynaklardaki olumsuz şartlar talep edilen enerji gereksinmesine karşılık verememekte ve farklı kaynakların kullanımını zorunlu kılmaktadır.
    Fotovoltaik sistemlerle donatılmış yapıların değeri her geçen gün artmaktadır. Aluenergy, ihtiyaç duyulan güneş enerji sistemleri çözümleri sunar.